Nejnovější recenze ze sekce AC adaptéry
- funguje
- Přestože má teoreticky parametry adaptéru Asusu,tak v praxi při nabíjení NTB blokuje (ruší )obvody USB zásuvek...zřejmě mi zničil vstup (USB) u tiskárny Canon...!
- Dobíjí, jak má.
Stejný jako originál
- Funguje jak má
Nabíječku doporučuji
- levný
- Funguje jak má
Napájecí kabel 220V není součástí, hodil by se odkaz na položku přímo v e-shopu, aby ho zákazník nemusel hledat
- prostě adaptér, nic mě nenapadá ;-)
vše funguje jak má, velmi dobře a hlavně rychle nabíjí telefony i tablet, pro který jako náhradní zakoupen.
AKYGA AKY AK-ND-41 Car notebook power supply AK-ND-41 20V/3.25A 65W Square yellow Lenovo AK-ND-41 - neoriginální
- Dobrá cena
Oproti originálu (v mém případě adaptér pro Eee PC 900) má přímý konektor (ne pravoúhlý) a možná o něco kratší kabel, ale jinak naprosto srovnatelný velikostí i váhou (možná o něco lehčí) a funguje jak má.
Takže super náhrada za adaptér, který po 12 letech dosloužil, snad tenhle taky vydrží aspoň 10. :)
Byla to zachrana pro klavir.
- Rychle doruceni,
Kvalitní výrobek.
- Snadné řešení pokud nechcete ztrácet čas s vybíráním nabíječky na konkrétní druh NTB
- Bohužel,z 12ti plugů mi na můj Asus nešel ani jeden. Notebook je čtyři roky starý, žádná specialitka
Bohužel nemohu objektivně posoudit jelikož ani jeden plug na můj notebook nepasoval takže jsem zboží vrátilla.
nabijí
vyhoda
Pozor na přívodní kabel. Není tam
Prodávaný produkt nesplňuje předpisy EU a harmonizované normy ČSN ohledně bezpečnosti a elektromagnetické kompatibility. ČOI uděluje při prodeji tohoto produktu pokuty!